site hit counter
Measue

lördag 5 juli 2008

Alla som inte var ute med mig och Majsan igår missade något. Verkligen.

Började med förfest hemma hos oss med lite folk som kom och gick hela tiden. Vid halv 1 drog vi in till Malmö för att gå till Skeppsbron. Nice, ohyes. Stannade någon timme och därefter åkte vi till Bo01 för att dra på efterfest i Turning Torso. Där skulle detvisst badas jacuzzi på 45 våningen. My god säger jag bara vad högt, och helt sjuk utsikt när man satt där och njöt i badet! På morgonen var det bara att ta sitt pick och pack och gå ner till Espresso House för lite frukost i morgonsolen, mysigt. Därefter solade vi några timmar på gräsplätten vid vattnet vid de fina båtarna (me like). Stannade där hela dagen och bara njöt. Eftermiddagskaffe blev det också på Espresso House med efterfestkillarna, väldigt trevligt.

När vi kom in till Lund vid sextiden var det bara att däcka i soffan som gällde...och snart är det läggdags för mig. Ska upp och jobba imorgon.

Summa sumarum: bästa utekvällen på länge! Och nu är verkligen sommaren här...idag kände man det på riktigt. Inga bekymmer, bara nicey stuff.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida