site hit counter
Measue

tisdag 28 augusti 2007


Fina fina Hope's. Höstskor, check! Nu återstår ett par snygga stövlar till vintern. Vill ha Marc Jacobs...med gummisula såklart.

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Åh det är de hyllade Hope skorna som syns i alla modebloggar:-). Passar säkert bra till din Chloé och fiskarkoftan från Dagmar:-). Har du förresten fått din beställning från Shopaholic???Lade min beställning söndagen den 19e, innan alla upptäckte rean...mvh Sanna

28 augusti 2007 kl. 17:36  
Blogger Julia sa...

Sanna: de är så himla fina, föll direkt! Ja, fiskarkoftan och dem kommer göra sig fint ihop! Nej jag har inte fått den än...beställde den 20, men Taru skrev i sin blogg att leveranserna kommer dröja lite iom. att alla helt plötsligt skulle köpa Petit B :-) Så de lär väl dyka upp nu veckan kan man hoppas. Kram!

28 augusti 2007 kl. 17:53  
Anonymous Anonym sa...

Kan man köpa de där på fler ställen än i Hopes egen butik? Vad kostar de? Är de sköna att gå i? Så snygga! :)

29 augusti 2007 kl. 22:25  
Blogger Julia sa...

jessica: jo det kan man, bl.a. Spirit i Malmö har dem, där jag köpte mina. Ring och hör om du bor i närheten :) Annars kan du alltid maila med Hope och fråga om de har fler återförsäljare. De kostar 2499:- och än sålänge är de väl inte så jättesköna att gå i, lite stela men hon i butiken sade att de formar sig jättefint efter ens fot sen.

30 augusti 2007 kl. 11:49  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida